Zoeken naar wij willen

Uw zoekactie voor wij willen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Genot
Ben een 48 jarige gehuwde man die graag donderdag in namiddag van 13.15u zou willen genieten ! Dit regio Mechelen zuid,zwembad geerdegemvaart. Hoop iemand in die regio te vinden voor uurtje genot. Tot snel  

Genot
Paul 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en... Ook vanmiddag
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Misschien help jij mij een beetje? Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en... Ook vanmiddag
SpermaSletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumslet zoekt bukkake, nog 2 mannen
Ik ben 1m60 26j 56kg klein jongemannetje en ben op zoek nog naar gewillige tops die graag eens een keelgatje willen neuken. Ik bied mij aan om m'n face, mondje en keel te laten neuken. Ik heb al een daddy gevonden en zoeken nog 2. Jullie komen enkel voor mij elkaars uiterlijk moet niet uitmaken. Voor mij ook niet, ik kijk enkel naar hygienische en geschoren lul en ballen. Meer niet. Jullie mogen m'n gezicht, mondje, m'n keelgat volspuiten met sperma. Ik zelf ontvang niet de ander man ook niet maar we kunnen op kamer of sauna.  

Cumslet zoekt bukkake, nog 2 mannen
Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile mannen gezocht. Ook 65+ liefst kleine of dunne palen
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord  

Geile mannen gezocht. Ook 65+ liefst kleine of dunne palen
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
gisteren
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
Onbekende 56 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie wil mij is verwennen geen geneuk
Hoi ik zou graag is mij willen laten verwennen, zelfkant ik mij vrij maken overdag ,maar kan helaas niet ontvangen .ben zeer hygiënisch en discreet 176 groot en slank .niet roker en wil jou gerust ook aftrekken maar heb voorkeur om passief te blijven maar je weet nooit wat het moment brengt intresse graag dan wat uitleg en foto indien mogelijk  

Wie wil mij is verwennen geen geneuk
Tof gaykoppel 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% DISCREET , enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile (safe)sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, (twee)maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.straks ? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. Geout niet nodig.  

Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
gisteren
koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
vroeger was het beter
Hallo, ben 50 jarige hetero man gelukkig gehuwd. De laatste jaren heb ik last van herinneringen uit mijn jeugd met jongen uit sportclub waar we toen lid van waren(beide 14).Alles verliep zonder veel woorden maar vonden het allebei lekker. Zou dat nog eens willen herbeleven met man die het ook vroeger gedaan heeft. Weet zeker dat ik niet de enige zal geweest zijn (de jaren 80 weetjewel). Als je hetzelfde gevoel hebt kunnen we misschien eens praten en dan zien we we verder. Niet afspreken met vreemde man,aanbellen,broek uit en vozen maar,brr.anyway bij interesse hoor ik het wel. Liefst tussen Gent en Antwerpen. groetje Koen,  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10